Ekologiczny sposób na czystą lodówkę. Nowy Frosch Jałowcowy środek czyszczący do lodówek i mikrofalówek to bezpieczny sprzymierzeniec każdej kuchni!

Okres przygotowań świątecznych potraw oraz ich przechowywanie to coroczne wyzwanie w każdym domu. Warto już dziś pomyśleć o przygotowaniu lodówki na ten czas.

Kuchnia to bardzo istotne miejsce w każdym domu – tu przygotowujemy potrawy oraz wspólnie celebrujemy posiłki. Wybieranie środków, które zachowują normy higieny i są przyjazne dla powierzchni mających kontakt z żywnością pozwoli bezpiecznie zadbać o czystość tego pomieszczenia. Dotyczy to także lodówki. Regularne sprawdzanie jej zawartości to pierwszy
i najważniejszy krok do zapewnienia odpowiedniej higieny w kuchni. Drugim jest regularne czyszczenie lodówki.
Frosch Jałowcowy środek czyszczący do lodówek
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów, którzy przykładają szczególną wagę do skutecznego i bezpiecznego sprzątania domu, marka Frosch stworzyła Jałowcowy środek czyszczący do lodówek i mikrofalówek. Produkt czyści i usuwa nieprzyjemne zapachy oraz nadaje się do wszelkich powierzchni mających kontakt z żywnością. Receptura z wyciągiem
z jałowca pozwala na dokładne i naturalne usunięcie zabrudzeń oraz resztek jedzenia
z lodówek, mikrofalówek, a także blatów kuchennych, desek do krojenia i szafek kuchennych. Frosch Jałowcowy środek czyszczący to jedyny na rynku w pełni ekologiczny
środek czyszczący do lodówek i mikrofalówek. Jest bezpieczny dla domowników, a jego kolejny atut to wygodna forma aplikacji w postaci sprayu. Środek należy rozpylić na czyszczoną powierzchnię, pozostawić na chwilę, a następnie wytrzeć do sucha papierowym ręcznikiem lub ściereczką.
Pojemność: 300 ml
Sugerowana cena detaliczna: 13,99 zł

714279_FROSCH JAŁOWCOWY ŚRODEK CZYSZCZĄCY DO LODÓWEK I MIKROFALÓWEK_300ml.jpg

Znamy eko sposób na czyste okna! Marka Frosch zadba o to, aby jesienne porządki były ekologiczne, skuteczne i oszczędne!

Okien nie należy myć w słoneczne dni, ponieważ przez zbyt szybkie wysychanie istnieje większe ryzyko pozostawienia smug na szybie. Unikajmy również mroźnej pogody, gdyż szkło jest wtedy delikatniejsze, bardziej kruche i może pękać. Postawmy na pochmurny, aczkolwiek suchy dzień. Polska, złota jesień to doskonały czas na zadbanie o przejrzystość okien, dzięki czemu będziemy mogli cieszyć się widokiem kolorowych drzew i wpadającymi do naszych domów promieniami słońca.
Świętuj 20-lecie marki Frosch w CH Manufaktura w Łodzi

Już w niedzielę 22 października, w godzinach od 10:00 do 21:00 do Centrum Handlowym Manufaktura w Łodzi odbędzie się coroczny event Frosch EcoDay, który ma na celu promocję proekologicznych zachowań na co dzień. W tym roku marka Frosch obchodzi 20-lat na polskim rynku.